Victòria aconseguida gràcies al gran inici de partit

Posted: 29 Març 2011 in Junior verd

Júnior Masculí 71 – 45 A.E.C. Collblanc-Torrassa

Ens enfrontàvem a un rival de la nostre mateixa edat, que havia millorat molt respecte al rival que ens vam trobar a la 1a volta i la majoria de victòries que tenien a la classificació, les havien aconseguit en les darreres jornades disputades, i els jugadors de Vedruna van sortir molt mentalitzats d’inici per en els primers 6 minuts de partit aconseguir un parcial favorable de 15-0 amb defenses molt agressives i ràpides transicions en atac, el rival es va veure sorprès de sortida i va demanar temps mort (15-0), a la tornada a la pista el joc es va calmar i va finalitzar el període amb 12 punts d’avantatge pels jugadors de Gràcia (19-07).

Al segon període, la tònica del partit era la mateixa i Vedruna es feia fort en defensa, per després amb ràpides accions en atac poder aconseguir molts bàsquets fàcils, fins al minut 7 del període el parcial era favorable als jugadors Verds-i-Negres de 16-4, moment en que desde la banqueta visitant es va tornar a demanar temps mort (35-11), després d’aquest moment els nostres jugadors van sortir una mica relaxats a pista i juntament amb una petita pujada d’agressivitat del rival va produir un parcial en contra per Vedruna fins acabar el període de 6-11 per arribar al descans amb 19 punts d’avantatge pels jugadors verd-i-negres (41-22).

A l’inici del tercer període, es va seguir la mateixa línia que la resta de partit que es portava fins al moment, Vedruna molt correcte en defensa i superant amb facilitat al rival en atac cosa que va propiciar un altre parcial favorable als de Gràcia de 9-3 per arribar al 25 punts d’avantatge al minut 4 del període (50-25), des d’aquest moment fins al final del període alternances de cistelles i un molt bon percentatge des de més enllà de 6,25 per part dels visitants produït també per la baixada de tensió en la defensa de Vedruna que va produir que la diferència al final del període fos de 24 punts favorables als nostres jugadors (59-35).

El darrer període poca història va tenir, Vedruna va aconseguir un parcial de sortida favorable de 10-3 per assolir la màxima avantatge al seu favor del partit a falta de 2 minuts per acabar el partit (69-38), però el rival va intentar retallar la diferència en el marcador amb llançaments exteriors molt encertats que juntament amb la poca defensa de Vedruna produïda per la relaxació excessiva dels nostres va propiciar un parcial final favorable als visitants de 2-7 per deixar l’avantatge final favorable a Vedruna de 26 punts (71-45).

6a victòria consecutiva dels jugadors de Gràcia propiciada per el gran treball realitzat a l’ inici del partit i que poc a poc i amb joc molt correcte hem anat eixamplant la diferència realitzant un joc correcte i en alguns moments molt atractiu i efectiu. Ens mantenim el més amunt de la classificació i a prop dels líders de la lliga…

ANOTADORS: Marc (13); Arnau (16); Ricard (4); Guillem (2); Bernat (10) -cinc inicial- Benach (4); Pau (3); Amadeu (0); Martí (8); Roger (11).

PARCIALS: 1er: 19-07; 2ón: 22-15; 3er: 18-13; 4art: 12-10